Antena Căutare

Super Neatza, 25 iunie 2023. Cum să îți transformi momentele de cafea în experiențe de barista chiar la tine acasă

În ediția de Super Neatza cu Răzvan și Dani de pe 25 iunie 2023, Diana Munteanu s-a adresat iubitorilor de cafea, ea numărându-se printre cei pasionați de această licoare care oferă energie, dar și un gust delicios. 

Colaj cu Diana Munteanu și cafea Galerie
În ediția de Super Neatza cu Răzvan și Dani de pe 25 iunie 2023, Diana Munteanu s-a adresat iubitorilor de cafea, ea numărându-se printre cei pasionați de această licoare care oferă energie, dar și un gust delicios. | Antena 1

Espressorul Eletta explore de la De'Longhi îi ajută pe iubitorii de cafea să prepare cafele complexe, ca un adevărat barista.

La Super Neatza cu Răzvan și Dani Diana Munteanu le-a prezentat telespectatorilor o modalitate prin care pot avea parte de cafele delicioase, ca în cafenelele celebre.

Diana Munteanu a prezentat espressorul Eletta explore de la De'Longhi, cu ajutorul căruia fanii de cafea își pot prepara o mulțime de variații ale acestei băuturi, care mai de care mai aromate.

Citește și: Super Neatza. Cele mai populare rețete de cafea vara aceasta. Rețete simple și rapide de preparat chiar la tine acasă

Sfaturi pentru iubitorii de cafea. Cum își pot prepara cele mai delicioase băuuri

„În meniul acestui espressor aveți 50 de rețete pe cere le puteți prepara exact din meniul lui. Dar evident că aveți și o aplicație dedicată care se numește „coffee link”, unde găsiți peste 100 de rețete cu care vă puteți prepara cele mai faine cafele pe care le găsiți în cafenelele voastre preferate. Și pentru zilele lungi de vară, cum sunt cele ce au venit deja avem și preparate pe care le putem lua cu noi, ale funcției to go”, a spus Diana Munteanu.

Citește și: Ce să pui în cafeaua de dimineață ca să arzi grăsimi mai rapid. Iată principalele beneficii ale acestui ingredient secret

Diana Munteanu a ținut să precizeze că ea bea 3 cafele pe zi, iar cafelele reci, cold brew, o ajută să se răcorească pe timp de vară.

Espressorul are 3 tehnologii brevetate:

  • Latte crema hot: pentru o spumă de lapte foarte caldă și foarte delicată
  • Latte Crema cool: ca să putem să preparăm toate băuturile reci care arată atât de bine și sunt și răcoritoare vara
  • Tehnologia de extracție la rece, cold brew. Pentru o astfel de băutură e nevoie undeva la 12 ore de preparare, dar cu acest espressor se poate face în mai puțin de 5 minute.

Citește și: Super Neatza, 31 mai 2023. Rețeta unui Cold Brew perfect cu care să îi surprinzi pe apropiați în zilele călduroase de vară

„Vă puteți salva în meniu băuturile voastre preferate și atunci în fiecare zi găsiți foarte ușor ce vă doriți. Sau dacă aveți puțină imaginație puteți face alte preparate noi. Un espressor pe care dacă îl ai acasă poți să iei cu tine băutura preferată. Dacă ai treabă în 5 minute prepari tot și pleci la plimbare cu cafeaua cu care te-ai obișnuit în fiecare zi. Eu sunt obișnuită să beau cam 2-3 cafele pe zi. Vara rămân pe zona de fresh și de rece pentru că îmi place să stau și la soare și băuturile mă răcoresc.”, a mai spus Diana Munteanu la Super Neatza cu Răzvan și Dani.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x