Antena Căutare

Super Neatza. Cele mai populare rețete de cafea vara aceasta. Rețete simple și rapide de preparat chiar la tine acasă

Cafeaua este o băutură mult iubită, iar acum avem parte de o gamă variată de rețete din care putem alege. Iată care sunt trendurile în materie de rețete de cafea vara aceasta.

colaj foto Neatza - trenduri estivale în materie de cafea Galerie
Cafeaua este o băutură mult de iubită, iar acum avem parte de o gamă variată de rețete din care putem alege. Iată care sunt trendurile în materie de rețete de cafea de vara aceasta. | Antena 1

Indiferent de anotimp, cafeaua ne dă un boost de energie atunci când avem o dimineață mai grea. Fie că preferi o cafea simplă, fie că vrei să experimentezi cu o multitudine de arome, acum, cu expresorul Eletta Explore de la De'Longhi ai parte de cea mai bună cafea chiar din confortul casei tale. Răzvan Burlacu, fondator de cafenea și prăjitorie a fost invitat în emisiunea Super Neatza de weekend și a vorbit despre trendurile în vogă în materie de cafea, pentru că da, există trenduri și în acest domeniu.

Care sunt cele mai populare băuturi pe bază de cafea în vara aceasta

Când ai nevoie nevoie de o băutură care să-ți ofere energie, dar care să te și răcorească, atunci e clar că un iced latte este tot ce ai nevoie. Însă trebuie să știi că sunt o mulțime de rețete noi pe care le poți încerca. Vara aceasta sunt în trend rețetele pe bază de cafea cu diferite tipuri de lapte, dar și cu diverse fructe în cuburi de gheață. Răzvan Burlacu a oferit mai multe detalii despre aceste tipuri de rețete în emisiunea Neatza de weekend.

„Trendurile se bazează pe calitate, simplitate și creativitate. Am pregătit o selecție de băuturi și aș putea să izolez categoria răcoritoare”, a declarat Răzvan Burlacu.

Iar pentru că temperaturile încep să crească în termometre și vrem să ne răcorim, rețetele clasice și răcoritoare rămân în continuare în preferințele celor care frecventează cafenelele.

Iced Orange Coffee este o bautură fresh cu suc proaspăt de portocale iar Iced Espresso Affogato este o băutură în vogă, de sezon și este preparată cu gelato de vanilie.

Băuturile cu lapte, fie calde fie reci în funcție de preferințe, se pot prepara cu diverse tipuri de lapte: cocos, migdale, ovăz etc. Iced Coffee Colada are la baza băutură din lapte de cocos, suc de ananas și sirop de agave.

„Pentru coffe colada recomandăm o prăjire mai intensă la cafea și e pentru cei care au timp în weekend să-și răsfețe partenerii”, a mai spus Răzvan Burlacu.

Băuturile creative și sofisticate sunt și ele în trend și se pot crea adevărate deserturi pe bază de cafea, cu înghețată, fructe proaspete, frișcă și topingurile preferate. Cosy Coffee Cremino este o băutura preferată de iubitorii de cafea cu ciocolată și Iced Raspberry Tonic Espresso este o băutură răcoritoare, cu apă tonică, cuburi de gheață cu zmeură și mentă pentru decor.

Peste 100 de rețete de cafea în meniul espressorului Eletta Explore de la De’Longhi

Indiferent de tipul de cafea pe care vrem să o bem, este recomandată o cafea de calitate, de preferat prăjită și măcinată proaspăt.

Toate aceste rețete pe care le gășiți în meniul cafenelei preferate se pot prepară acum acasă cu ajutorului espressorului Eletta Explore de la De’Longhi.

Din meniul espressorului puteți prepara peste 50 de rețete, calde și reci sau de luat la pachet.

De asemenea, pentru cei mai curioși în a experimenta, trebuie să știe că în aplicația espressorului care se numește „Coffee Link” se regăsesc mai bine de 100 de rețete de cafea foarte ușor de preparat și explicate pas cu pas.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x