Antena Căutare

Tony Mihailov suferă de sindromul genialităţii. Acesta este asemănat cu cele mai mari genii ale lumii: Mozart, Einstein și Hawking!

Ştie pe de rost toate frecvenţele posturilor de radio din România, toate zilele de naştere ale prezentatorilor tv şi ale fotbaliştilor de la FCSB.

Are o memorie sclipitoare şi o inteligenţă peste medie. Cu toate acestea, Tony Mihailov, e considerat un "copil defect". Pentru că are sindrom Asperger. O formă de autism care mai e cunoscută şi sub numele de sindromul genialităţii.

O boală despre care se spune că ar fi suferit şi Mozart, şi Einstein, şi Hawking. Dar la noi, pe Tony, toată lumea l-a respins - şi la grădiniţă, şi la şcoală, şi la joacă. Nu are prieteni, dar are visuri mari, pe care luptă să şi le împlinească în această lume strâmbă, plină de prejudecăţi şi discriminare. Tony vrea să fie prezentator TV.

Horoscop de sfârșit de an. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ultima lună din 2019, dar și ce te așteaptă în 2020.... Ea este noua horoscopistă de la "Neatza cu Răzvan și Dani"! Oțil: "Am găsit-o!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x