Antena Căutare

Lecție de viață pentru toți românii! Un bărbat a alergat în genunchi, pentru a-și îndeplini visul

În emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1 poți vedea nu doar faze amuzante, ci poți totodată descoperi și momente emoționante sau savuroase. De data aceasta, un jamaican a oferit lumii cea mai frumoasă lecție de viață!

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani cum a câștigat un jamaican medalia de argint!

CEA MAI FRUMOASĂ LECȚIE DE VIAȚĂ, LA JOCURILE PARALIMPICE

Se spune că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat. O dovadă clară o face chiar un sportiv jamaican, după ce a reușit să ajungă pe locul doi, deși a alergat în genunchi!

CITEȘTE ȘI: Răzvan Simion, Dani Oțil și Cătălin Oprișan, în chiloți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! „Să fim alături de ministrul Sportului” - VIDEO

Membru al echipei Paralimpice din Jamaica, bărbatul nu s-a lăsat descurajat de faptul că are un dezavantaj clar față de ceilalți sportivi, ci s-a ambiționat să devină învingător.

Lecție de viață pentru toți românii! Un bărbat a alergat în genunchi, pentru a-și îndeplini visul

Un sportiv a făcut senzație la jocurile paralimpice

Un sportiv a făcut senzație la jocurile paralimpice

Vă puteți imagina cam cât de dureros este să alergi cu viteză, în genunchi? Jamaicanul s-a ambiționat și, cu toată forța de care a fost în stare, a reușit să se claseze pe locul doi, câștigând astfel medalia de argint!

CITEȘTE ȘI: Ministrul Sportului a dat interviu „în chiloți”! Imaginile care au șocat chiar și prezentatorul | VIDEO

Lecția? Numai când nu vrei cu adevărat nu poți! Iar noi, cei sănătoși, ar trebui să apreciem mai mult ceea ce avem și să nu ne mai găsim tot felul de scuze.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi tot momentul emoționant!

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de 25 mai 2020: Patru zodii primesc bani mulți azi! Berbecii au parte de o surpriză... Bancul zilei! Ce a răspuns un bărbat de la sat, atunci când cineva l-a întrebat de Cupidon: „M-aș duce la Poliție”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x