Antena Căutare

Vor bate sau nu clopotele de nuntă la ”Neatza”? Cerere în căsătorie, în direct! Dani Oţil, către Flavia Mihăşan: "Facem nuntă!" Mireasa a făcut vocalize în direct, alături de DJ-ul nr. 1 în America, Markus Schulz!

Dani Oţil şi Flavia Mihăşan, protagoniştii unei scene emoţionante, în direct! Tânăr, chipeș, matinal și pasionat de sorturi extreme, Dani e decis să-și pună pirostriile cu frumoasa asistentă TV, dacă ”muzicală” cum e ea, va reuși să ajungă în TOP 10 cu vreun hit.

Dani Oţil şi Flavia Mihăşan, protagoniştii unei scene emoţionante, în direct! Tânăr, chipeș, matinal și pasionat de sorturi extreme, Dani e decis să-și pună pirostriile cu frumoasa asistentă TV, dacă ”muzicală” cum e ea, va reuși să ajungă în TOP 10 cu vreun hit.

CITEȘTE ȘI: Ce-avem noi aici?! Dani și Flavia au vorbit în premieră despre nuntă: ”La anul. Vrei?”

E drept, Flavia, cu sau fără Factor X, a dat dovadă de multă consecvență. Fie că a pus mâna pe microfon în vreo pauză publicitară sau după ce artiști consacrați sau debutanți au ”performat” pe scena ”Neatza”, blonda a încercat.

Încă de ieri, domnișoara a adus vorba de căsătorie. Marți, dis-de-dimineață, Dani și Flavia au vorbit în premieră despre nuntă.Într-o discuție liberă despre oameni mari și casă, vecina noastră i-a invitat pe băieți la nuntă. Cum care nuntă? Aia de la anul și la mulți ani! Cupidon a fost nimeni altul decât Răzvan, în opinia căruia Dani ”e ce trebuie”. Miza, după ginerică, ar fi că blonda ar dispărea efectiv din peisaj, ocupată cu înregistrări, promovarea pieselor și concerte.

Dani: ”Flavia, n-ai nicio șansă!”

Neînduplecat din fire, Dani îi dă un pui de șansă blondinei. Numai că trebuie ca prima condiție să fie îndeplinită înainte să îi vedem pe cei doi porumbei la ”Nuntă cu scântei”: Miresica ar trebui să lanseze un hit care să fie inclus în Top 10 Media Forest din România. Hmmm, cam greu...dar e un pariu, iar pariurile nu sunt încălcate!

Dani crede că mai degrabă vocea blondinei ar fi potrivită pentru a chema toamna oile de pe munte...

Însă, noi credem în blonda noastră și îi urăm succes! Începutul a fost unul furtunos, căci Flavia a făcut primele vocalize într-un studio amenajat ad-hoc în platoul ”Neatza”, tutore fiindu/i nimeni altul decât DJ-ul nr. 1 în America, Markus Schulz !

Hai cu hitul, Flaviaaaaaaaaaaaaaa!

Smiley News! Cel mai tare film de acţiune cu buget redus! Efectul? Vei râde și tu până la... epuizare!... DJ-ul nr. 1 in America, Markus Schulz, din nou în România, chiar la ”Neatza”! De data asta, a scos o piesă cu românca Ad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x