Antena Căutare

DJ-ul nr. 1 in America, Markus Schulz, din nou în România, chiar la ”Neatza”! De data asta, a scos o piesă cu românca Adina Butar!

Single-ul este o producţie şi compoziţie a lui Markus Schulz, la care a lucrat un an de zile, şi face parte din albumul "Watch the World, varianta Deluxe.

Single-ul este o producţie şi compoziţie a lui Markus Schulz, la care a lucrat un an de zile, şi face parte din albumul "Watch the World, varianta Deluxe.

”Norocoasa” alături de care celebrul DJ a vernit în platoul ”Neatza” este nimeni alta Adina Butar, o româncă talentată, cunoscută mai degrabă peste hotare. Cei doi au colaborat împreună pentru piesa ”New York City (Take me Away)”, după ce s-au completat de minune atunci când au scos pe piață ”Muse”, prima melodie ”în doi”. De trei ani încoace, Adina Butar este iubita celebrului Markus Schulz, DJ-ul a cărui avere era estimată, în 2013, la patru milioane de dolari. Iniţial, cei doi au locuit în Berlin, dar acum s-au stabilit la Miami. Artista povesteşte cum arată viaţa ei alături de celebrul DJ.

Mai mult, între cei doi nu este doar o relație profesională, ci și de iubire!

Vă place piesa?

Vor bate sau nu clopotele de nuntă la ”Neatza”? Cerere în căsătorie, în direct! Dani Oţil, către Flavia Mihăşan: "F... Domnilor, luați, priviți, admirați și ascultați! Ea este ADINA BUTAR, iubita talentată a DJ-ul nr. 1 în America, Markus ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x