Antena Căutare

Cel mai scump apartament din București. Cât costă și cum arată imoblilul ce se ridică la nivelul milioanelor de euro

Un apartament din București se vinde la un preț greu de imaginat. Iată cum arată și cât costă imobilul atât de valoros care a uimit întreaga țară.

Imagine cu focus pe un set de chei care sunt arătate la cameră. Galerie
Prețul celui mai scump apartament din București. | Shutterstock/ skia.one.ro

Piața imobiliară din România suferă modificări de la zi la zi, însă ultimele prețuri apărute îi șochează chiar și pe cei mai înstăriți cetățeni.

Citește și: Cât costă o plimbare cu snowmobilul în Munţii Călimani: „E o experienţă de neuitat"

De curând, un apartament din București, zona Dorobanți a uimit întreaga țară cu prețul de vânzare pe care îl are.

Iată cum arată imobilul ce se ridică la valoarea de ordinul milioanelor de euro.

Cât costă cel mai scump apartament din București

Un anunț postat recent în mediul online i-a uimit pe internauți cu prețul de vânzare al celui mai scump apartament din București de la acest moment.

Imobilul este structurat sub forma a cinci dormitoare, șase băi și terasă pe o suprafață de 37,80 metri pătrați. Apartamentul este situat în Sectorul 1 al Capitalei și se întinde pe o suprafață de 612,30 metri pătrați, aparținând de un bloc construit în anul 2021.

Penthouse-ul este poziționat la etajul 15 din 15 și oferă o panoramă urbană în zona Floreasca.

Deși chiria pe o singură lună ajunge la prețul de 17 000 de euro cu TVA, prețul de vânzare rămâne totuși greu de închipuit.

Imobilul se ridică la uriașa sumă de 7 500 000 de euro + TVA sau 8 925 000 de euro cu TVA inclus.

Citește și: Cât costă să mănânci la restaurantul Sânzianei Negru. Câștigătoarea America Express deține un local cu preparate mexicane

Iată câteva dintre imaginile spectaculoase:

Cu toate că imobilul se ridică la cele mai înalte standarde de pe piață, internauții nu s-au putut abține din a-l analiza și din a-l comenta pe platformaTikTok, acolo unde a fost postat un videoclip cu acesta.

„Păi de ce nu a fost vândut din 2021 până acum, trebuie să ai minim 100 mil. de euro să dai 7 mil., eu zic că nu merită” a transmis un internaut.

„Mi-a plăcut și voiam să o cumpăr, dar nu-mi place gresia din baie” a mai scris un internaut ironic.

„Cu 7 milioane îmi fac bloc cu 5 etaje și 100 de locuri de parcare”, „Nimic nu poate justifica acest preț în București! Absolut nimic” au mai scris oamenii.

„Ce-mi doream unul cu 7 băi, din păcate acesta nu-mi îndeplinește cerințele…”, „Mă scuzați, apartamentul cât costă? Blocul am văzut că e 7,5 mil €, dar apartamentul cât costă?”, sunt alte comentarii ironice apărute.

Citește și: Femeia care s-a îmbogățit după ce dentistul i-a distrus dantura. Suma uriașă cu care a fost despăgubită

Controversatul imobil se află situat pe Bulevardul Mircea Eliade, numărul 16B, în complexul One Mircea Eliade din cartierul Floreasca. Aceasta se află într-o zonă extrem de căutată în București, fiind aproape de tot ceea ce oamenii își doresc, precum restaurante, cluburi, școli, grădinițe și licee de top.

Prețul este justificat atât de zona în care se află, dar și de dotările de lux pe care le are.

„Acest penthouse superb care vă invită, fără îndoială, să visați, este o proprietate unică proiectată și decorată cu mult rafinament, caracteristici pline de farmec, mobilier elegant, finisaje impecabile și materiale de înaltă calitate, beneficiind de o vedere incredibila atât către parc, cât și spre lac, permițând, prin urmare, accesul la o panorama uluitoare chiar de pe terasa privată.

Cu o suprafață interioară de 612 metri pătrați, ce cuprinde întregul etaj plus 5 terase, acestă proprietate unică dispune de o înălțime mărită și un volum excelent, saună modernă, lumină naturală și o senzație armonioasă care adaugă la farmecul acestei unități splendide!”, este informația regăsite pe site-ul oficial Skia Real Estate.

Citește și: Cine e bărbatul despre care se spune că e noul iubit al Anamariei Prodan. E cu 14 ani mai tânăr și plin de bani

Veste bună pentru românii care au sobe vechi. Ministerul Mediului anunţă programul „Rabla pentru sobe”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x