Antena Căutare

Femeia care s-a îmbogățit după ce dentistul i-a distrus dantura. Suma uriașă cu care a fost despăgubită

O femeie a obținut o avere după ce un tratament dentar, ”prost făcut”, i-a ”distrus zâmbetul și încrederea”. Lynne Haines susține că a suferit mai mult de un deceniu din cauza unei boli gingivale severe, care a fost nediagnosticată. 

o femeie care priveste o radiografie alaturi de dentistul ei Galerie
O femeie a obținut o avere după ce un tratament dentar, ”prost făcut”, i-a ”distrus zâmbetul și încrederea”. Lynne Haines susține că a suferit mai mult de un deceniu după ce a avut o boală gingivală severă nediagnosticată. | Shutterstock.com

Aceasta a explicat că și-a pierdut mai mulți dinți, că are goluri uriașe în cavitatea bucală și că sănătatea psihică a fost afectată din cauza tratamentului primit.

Citește și: Ce a declarat Vlad Pascu în speranța că va schimba decizia luată de Tribunalul Constanța

Femeia care s-a îmbogățit după ce dentistul i-a distrus dantura. Suma uriașă cu care a fost despăgubită

Lynne spune că această încercare de a își rezolva problemele i-ar fi ”distrus zâmbetul, pe mine și încrederea de sine”, așa că a depus o plângere împotriva dentistului ei.

Lynne a povestit că, în ciuda controalelor regulate, acesta nu i-a dat niciodată vreun sfat sau vreun indiciu că ar fi ceva grav în neregulă cu dinții ei. În acest timp, a început să îi apară un spațiu între dinții din față.

La patru ani de la ultima vizită la dentistul ei, femeia a fost trimisă la specialiști. Aceștia au descoperit că suferea de o boală parodontală severă și au trimis-o la terapie pentru a trata pierderea osoasă extremă.

Lynne a declarat: "Aveam un spațiu imens între dinții din față și mulți dinți deveniseră șubrezi. Tratamentul a fost dureros și intruziv, iar dantura mea era în permanență sensibilizată. Mă simțeam atât de stânjenită încât nu zâmbeam niciodată și îmi făceam mereu griji. A fost o experiență oribilă și m-a afectat cu adevărat în fiecare zi.”

Citește și: Cum trăiește cea mai înaltă femeie din lume. Rumeysa Gelgi are 2,16 metri și doar 27 de ani

Astfel, a decis să depună o plângere împotriva dentistului. ”Boala este sub control deocamdată, dar nu-mi voi recăpăta niciodată densitatea osoasă și trebuie să fiu extrem de atentă la gingiile mele și să merg la consultații.

Am avut parte de o lucrare cu compozit care a reparat aspectul dinților de sus, dar știu că nu este o soluție permanentă și va trebui să fie înlocuită în câțiva ani. Deși deocamdată sunt mulțumită de aspectul meu, întreaga experiență mi-a lăsat cicatrici psihice adânci."

Acum, fostul ei medic dentist e obligat să îi achite despăgubiri în valoare de 40.000 de euro, conform The Sun.

Citește și: Românii care stau la bloc trebuie să știe de această regulă la întreținere. De ce este atât de importantă

Ce a declarat Vlad Pascu în speranța că va schimba decizia luată de Tribunalul Constanța... (P) Prin ce schimbări va trece expunerea la raft a produselor în 2024?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x