Antena Căutare

918 Spyder - un hibrid feroce, marca Porsche

Putini din fanii Porsche si-au revenit dupa aparitia lui 918 Spyder, de la Salonul Auto de la Geneva, dar cei mai seriosi dintre ei nu s-au putut abtine pana nu au obtinut promisiuni clare de la oficialii germani, in legatura cu productia supercarului.

Porsche avea nevoie de 1000 de pre-comenzi pentru a se pune in miscare cu 918 Spyder. A primit 2000, asa ca in acest moment, la Zuffenhausen, doar un cutremur de 10 grade pe scara Richter ar mai putea schimba vreo hotarare.

Masina va fi un hibrid, pastrand intacta ideea de baza a conceptului original, asa ca va dispune de doua motoare electrice, ce vor livra impreuna 218 CP, cuplate cu V8 de 3,4 litri, capabil de 500 CP.

Vom avea, asadar, inca un supercar feroce, tipic Porsche, numai ca, spre deosebire de Carrera GT, 918 Spyder nu va avea nicio remuscare fata de mediul inconjurator, in timp ce va sprinta catre 100 de km/h, in doar 3,2 secunde. Proiectarea masinii se va realiza in Weissach, iar pretul pentru care cei cu adevarat norocosi vor putea pune mana pe primul supercar hibrid veritabil, va fi de 500.000 de euro.

sursa: topgear.ro

foto: pistonheads.com

VIDEO! Toyota FT-86, noul model coupe japonez gata in 2011... Masinile propulsate de motoare cu aburi - pasiunea lui Jay Leno...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x