Antena Căutare

Accident ca-n filme. A sarit cu masina de la etajul 3 al unei parcari supraetajate !

Un elevetian de 24 de ani a fost fara voia sa actorul principal al unui accident spectaculos. El a fost la un pas de moarte, dar din fericire a avut parte doar de o sperietura serioasa si cateva zgarieturi. Aparent, tanarul conducator auto mai are de exersat manevra de parcare a autoturismului sau.

Norocosul sofer era la volanul masinii sale, un Ford Mustang GT si incerca sa parcheze la nivelul 3 al unei parcari supraetajate din orasul Lugano (Elvetia). Din cauze necunoscute, el a pierdut controlul asupra directiei, a rupt un parapete de beton si s-a prabusit de la o inaltime de 15 metri. Saltul nedorit a fost amortizat de cateva bare matalice aflate la sol, dar si de un mic arbore.

Salvatorii veniti la fata locului au fost si ei surprinsi de sansa pe care a avut-o neexperimentatul sofer. El a fost dus la spital unde medicii au constatat ca are doar cateva vanatai si mici contuzii, care nu necesitau internare.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa: Antena3
Foto: 20min.ch

VIDEO! Primele teste pe circuit Nissan Juke-R, un succes!... FOTO! Mercedes Anliker McLaren - masina care iti ia ochii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x