Antena Căutare

Atenţie mare, şoferi! Aşa arată maşina “momeală” a Poliţiei care vă pune să acceleraţi pentru a vă amenda

Din ce în ce mai mulţi şoferi care au trecut pe Autostrada Soarelui şi pe A1 au observat un bolid negru care îi obligă să accelereze, ca mai apoi să îi tragă pe dreapta pentru încălcarea legii. 

Din ce în ce mai mulţi şoferi care au trecut pe Autostrada Soarelui şi pe A1 au observat un bolid negru care îi obligă să accelereze, ca mai apoi să îi tragă pe dreapta pentru încălcarea legii.

Conform, 4tunning,ro, este vorba despre un BMW negru care te provoacă pe Autostrada Soarelui şi pe A1 să o calci, care te şicanează, care îţi dă flashuri, ca apoi să fii tras pe dreapta de către un echipaj al Poliţiei Rutiere.

Este important de ştiut că această practică de folosire a altor maşini decât autospecialele cu însemnele specifice poliţiei se face în absolut orice tară şi este perfect legal.

Primele imagini cu noua Dacie Duster! Cu ce sumă ți-o poți cumpăra și pleca cu ea acasă?!... Lovitură pentru zeci de mii de șoferi din România. Testele de mediu în condiţii reale de trafic, obligatorii pentru toat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x