Antena Căutare

BMW, in topul utilizatorilor de energie alternativa

Fabrica BMW din Carolina de Sud a urcat pe locul patru in clasamentul "Top 20 On-site Generation" al celor mai importanti utilizatori de energie alternativa, ierarhie realizata de Agentia de Protectie a Mediului (EPA) din SUA, potrivit Green Report.

In 2010, datorita sistemului BMW de prelucrare a gazelor din deseuri, compania a produs o energie estimata la aproape 62 milioane kilowatt-ora (kWh). Aceasta reprezinta circa 37% din totalul energiei consumate de companie, cel mai ridicat procentaj dintre corporatiile aflate in Top 10 Green Power Partners realizat de EPA.

De asemenea, acest rezultat subliniaza decizia companiei de a inlocui sursele traditionale de generare a energiei cu alternative mai ecologice, din surse regenerabile.

"Aceasta reusita confirma angajamentul companiei noastre de a proteja mediul si de a implementa continuu metode de durata pentru captarea energiei regenerabile, inclusiv programul de prelucrare a gazelor din deseuri", a spus Josef Kerscher, presedintele BMW Manufacturing.

Sursa: Antena3

VIDEO! C-Class Coupe este ADEVARATUL spargator de banci... Jaguar C-X75: hibridul de un milion de dolari, lansat in 2013...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x