Antena Căutare

BMW Seria 5 by Hamman: In loc de M5!

Ca intotdeauna, BMW ne face sa asteptam incredibil de mult timp, inainte sa il aduca pe M5. Unii dintre noi inca nu s-au resemnat si cauta tot felul de solutii prin care sa-i convinga pe bavarezi sa se puna pe treaba. Pana sa vedem miscari de strada si proteste in toata lumea insa, se pare ca absenta unui 5 cu reflexe de pantera nu supara chiar pe toata lumea. Hamman pare foarte multumit de situatie, iar asta, pentru ca atata timp cat varful de gama al Seriei 5 intarzie sa apara, tunerul nu are decat sa-si umple buzunarele datorita ultimei sale creatii.

Realizat pe baza Seriei 5 dotate cu kit-ul de personalizare M, cel mai nou proiect Hamman adauga un strop de rautate in caracterul deja meschin al masinii.

Barele de protectie au un design nou, iar garda la sol a fost micsorata cu 35 de milimetri, iar pentru ca toata lumea sa stie ca opera bavarezilor a fost reconsiderata, un nou sistem de evacuare se va ocupa de atmosfera sonora.

Optional, BMW-ul Seria 5 cu kit M, modificat de Hamman, poate veni si cu eleron pentru luneta, praguri noi, precum si cu senzationalele jante EVO Anniversary, de 21 de inchi.

Sursa: TOP GEAR

Citroen DS3 Racing: Dublu sau nimic!... Rabla 2011 incepe in martie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x