Antena Căutare

BMW Seria 5 primeste noua versiune Touring

BMW Seria 5 primeste noua versiune Touring
BMW Seria 5 Touring | BMW

Dupa ce in urma cu cateva luni cei de la BMW ne-au facut cunostinta cu noile modele ale Seriei 5 (G30), acum a venit randul sa intalnim noua versiune break din aceasta gama. Modelul poarta numele oficial de BMW Seria 5 Touring si va fi prezentat in premiera in luna martie la Salonul Auto de la Geneva. Pana atunci insa sa aflam cateva detalii despre acest nou model.

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, versiunea break a Seriei 5 imprumuta o mare parte din elementele regasite pe varianta standard lansata in toamna. Dimensiunile cresc si ele fata de cele ale modelului din generatia actuala, Seria 5 Touring fiind unul dintre cele mai ofertante modele in acest sens. Totodata, masa totala a automobilului scade cu aproape 100 de kilograme fata de generatia actuala.

Fiind o masina destinata famillilor, producatorul german promite un spatiu la interior deosebit de generos. Portbagajul este si el de asemenea destul de mare, benefiind de un volum de depozitare al bagajelor de 570 de litri.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Skoda prezinta noul Octavia RS 245... Iata cat consuma Nissan GT-R...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x