Antena Căutare

BMW X6 M tunat: Delirium tremens

Abia ne revenisem dupa efectele nocive ale BMW-ului X5 M de la Mansory, cand fratele sau a aparut din senin. Tot ce stim este ca, dupa acest X6 M, lumea nu va mai fi la fel.





Pentru ca X6 M sa arate in sfarsit ca un adevarat OZN, exteriorul a primit tone de carbon, sub forma capotei si a eleronului, iar noile guri de aerisire par desprinse direct de pe fuselajul avioanelor de vanatoare.


2010/11/11//142553-8963.jpg

Pragurile laterale vor tranforma bordurile in adevarati dusmani ai dupa-amiezii, iar LED-urile garanteaza o aparitie plina de tupeu, alaturi de monstruoaele jante de 23 de inchi. Evazarile aduc un plus de autoritate, dar si o latime majorata cu 70 de mm, ideala pentru impresia vizuala, atunci cand X6 M va bloca toate oglinzile retrovizoare ale vreunui MINI.

In cazul in care te intrebi pentru ce a fost nevoie de tot acest efort, elvetienii scot asul din maneca, iepurele din joben sau orice altceva vrei tu. Cei 555 CP ai masinii s-au tranformat in 670, sub bagheta magica a Mansory, iar demarajul de la zero la 100 de km/h a ajuns acum la valoarea de 4,7 secunde. Va scuipa flacari si nu se va opri decat pana la 300 de km/h, ceea ce e bine.

Astfel, va disparea repede din peisaj, iar noi ne vom recapata cele cinci simturi. Daca in lumea masinilor ar exista pornografie, X6-le M preparat de elvetieni ar fi cel mai scump superstar din industrie.

Citeste topgear.ro

VIDEO! Noi tipuri de carburanti auto in UE, de la 1 ianuarie... Jaguar lanseaza conceptul C-X75...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x