Antena Căutare

Brabus isi face damblaua cu noul Mercedes CLS

In momentul in care zici Brabus, "diesel" nu e tocmai prima chestie care iti vine in minte. Dar baietii aia cu un fetis acut pentru culoarea neagra si tot ce iese de pe portile Mercedes se ocupa si de asta.

Pe langa jantele tipice Brabus pe care le poti avea in diverse marimi, variind de la 17 la 20 de inch, suspensia primeste un pic de magie neagra, ajutand la coborarea masinii cu 30 sau 35 de milimetri. Ceea ce va face masina mai sportiva si mai lipita de asfalt. Adica... asa ar fi logic.

La capitolul putere, care ne intereseaza pe noi si pe tine cel mai mult, Brabus pune la dispozitie doua kit-uri de tuning. Unul pentru 250 CDI BlueEFFICIENCY, care ii salta puterea cu 31 de cai si duce cuplul la 560 Nm si unul pentru 350 CDI care lasa puterea motorului neschimbata in modul "ECO", marind doar un pic cuplul de la 620 la 690 Nm.

Dar, hai sa fim seriosi, pe cine intereseaza cat de "eco" poate fi Brabus? Pe noi ne intereseaza ce se intampla atunci cand apesi pe butonul pe care scrie "Sport".

CITESTE mai multe in TOP GEAR!

Din nou acceleratia: Toyota recheama 2,2 mil. de vehicule in SUA... Funny: ce spune James May despre masinile decapotabile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x