Antena Căutare

Cât costă noul Hyundai i30 în România?

Noul Hyundai i30 a fost lansat de curând în România, iată ce dotări are mașina și la ce preț este scos la vânzare:

Noul Hyundai i30 a fost lansat de curând în România, iată ce dotări are mașina și la ce preț este scos la vânzare:

Varianta de bază dispune de un motor pe benzină 1.0 T-GDI, în trei cilindri și costă 18.746 euro.

Mașina dispune de faruri cu funcție cornering, lumini de zi cu tehnologie LED, faruri cu aprindere automată, proiectoare de ceață, sistem multimedia cu display tactil de 5 inch, comenzi pe volan și conectivitate bluetooth. Este echipată și cu o cameră video pentru marșarier, climatizare automată cu două zone și ionizare a aerului, volan și scaune față încălzite.

Vezi cele mai noi oferte cu mașini Hyundai, scoase la vânzare pe CarZZ.ro! Ai peste 1.000 de anunțuri din care poți alege.

Mașinile care au motorizarea 1.4 T-GDI combinată cu transmisia manuală în 6 trepte costă 20.650 euro, iar dacă vrei să adăugi și transmisie automată cu 7 trepte și dublu ambreiaj 7DCT prețul crește cu 1.428 euro.

Singura variantă diesel vândută de coreeni este 1.6 CRDI și vine în combinație cu transmisia manuală la prețul de 22.435 euro.

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Examenul auto va fi modificat?! Apare o nouă probă. Uite despre ce e vorba... Parcagii din Bucuresti pot ajunge la inchispare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x