Antena Căutare

Ce caracteristici prezintă noua gamă de pneuri de iarnă de la Nokian

Vine toamna, vine iarna, iar șoferii își pregătesc mașină cu pneuri de sezon. Iată ce caracteristici prezintă noua gamă de anvelope de la Nokian:

Vine toamna, vine iarna, iar șoferii își pregătesc mașină cu pneuri de sezon. Iată ce caracteristici prezintă noua gamă de anvelope de la Nokian:

Nokian WR D4 este campion al aderenţei, ale cărui inovaţii unice permit rularea stabilă şi în siguranţă atât pe carosabil ud, cât şi acoperit de zăpadă. Acesta este primul model de anvelopă de iarnă premium din lume, încadrată în clasa A, cea mai bună clasă a sistemului european de etichetare a anvelopelor, care oferă aderenţă pe carosabil umed.

Noile lamele oferă o manevrare controlată, aderenţă puternică şi eficienţă superioară a consumului de combustibil.

Modelul Nokian WR SUV 3 (cu dimensiunea 265/50 R19 V) este prima anvelopă de iarnă din lume cu clasificare AA, cel mai înalt calificativ al clasei A a sistemului european de etichetare a anvelopelor, pentru aderenţă pe carosabil umed şi eficienţă în reducerea consumului de combustibil.

Această anvelopă potrivită mașinilor SUV poate scurta distanţa de frânare pe carosabil umed cu până la 18 metri şi poate reduce consumul de carburant cu până la 0,6 l / 100 km. Anvelopa este caracterizată de prezenţa compusului de cauciuc cu siliciu Twin Trac SUV Silica şi a tehnologiei Nokian Aramid Sidewall. Aceste caracteristici le asigură șoferilor cea mai bună aderenţă din industrie pe carosabil ud şi acoperit cu zăpadă, eficienţă în privinţa reducerii consumului de combustibil, precum şi de manevrabilitate precisă îmbinată cu excelentă rezistenţă la uzură.

Anvelopele Nokian Weatherproof oferă siguranţă de primă clasă, performanţă ridicată şi rezistenţă la uzură pe tot parcursul anului. Această nouă gamă de anvelope All Weather combină siguranţa pe care te poţi baza pe timp de iarnă cu stabilitatea precisă a şofatului şi manevrabilitatea fermă a anvelopelor de iarnă Nokian.

Toate anvelopele au fost omologate în mod oficial pentru a fi utilizate iarna. Rezistenţa mică la rulare a anvelopelor Nokian Weatherproof reduce, de asemenea, consumul de combustibil şi emisiile de CO2.

Pe Lajumate.ro găsești peste 4.000 de oferte cu jante și anvelope de iarnă scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele


Anunţul Poliţiei Rutiere! Veste proastă pentru şoferii vitezomani... Schimbarea majoră pe care toţi şoferii trebuie să o ştie. Nu mai au voie să te legitimeze sau să îţi dea amendă în trafi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x