Antena Căutare

Cinci mașini premium la mâna a doua mai ieftine de 8.000 de euro

Iată o listă cu cinci dintre cele mai luxoase şi confortabile maşini la mâna a doua de pe piaţa din Germania. Aceste autoturisme au costat zeci sau chiar sute de mii de euro când au fost noi, dar acum se vând cu mai puţin de 8.000 de euro:

Iată o listă cu cinci dintre cele mai luxoase şi confortabile maşini la mâna a doua de pe piaţa din Germania. Aceste autoturisme au costat zeci sau chiar sute de mii de euro când au fost noi, dar acum se vând cu mai puţin de 8.000 de euro:

1. BMW Seria 7 (E65) (2001-2008)

Această generaţie de BMW a pus pe jar marca germană, fiind prima din noul val de design impus de Chris Bangle, şeful departamentului de design de la acea vreme. Limuzina celor de la BMW rămâne o propunere interesantă pentru cei care caută o maşină spațioasă, confortabilă şi cu un strop de sportivitate.

2. Mercedes-Benz S-Class (W220) (1998-2005)

Motorizarea cea mai potrivită pentru această mașină ar fi cea diesel S320 CDI, dar capacitatea cilindrică este de 3,2 litri, ceea ce o să te facă să scoţi mulți bani din buzunar la plata timbrului de mediu, dar şi la plata impozitului anual.

3. Audi A8 (1994-2002)

Prima generaţie a limuzinei germane Audi A8 a înlocuit vechiul Audi V8. Această generaţie de A8 impune cel mai mult respect dintre toate (în principiu fiindcă te aştepţi ca şoferul să fie membru în mafia rusească şi pentru că un S8 a avut un rol destul de important în filmul Ronin).

Vezi cele mai noi oferte cu Audi A8 scoase la vânzare pe Lajumate.ro, cel mai mare site de anunțuri 100% gratuite din România.

4. Range Rover (2002-2013)

Singurul model care nu este german din listă, Range Roverul produs între 2002 şi 2013 are încă o prestanţă de care cu greu se pot apropia concurenţii săi germani din aceeaşi perioadă. Interiorul este asemănător cu cel al unei limuzine, la fel şi spaţiul pentru pasageri. Totuși, diferența față de o limuzină este aceea că un Range Rover poate să iasă de pe şosea şi să te ducă pe cele mai abrupte cărări.

5. Volkswagen Phaeton (2002-2014)

Volkswagen Phaeton este singura maşină din această listă care încă se produce în România. Mașina nouă costă circa 70.000 de euro. Sigur, varianta care se vinde acum a fost îmbunătăţită din toate punctele de vedere în comparaţie cu modelul pus în vânzare în 2002.

Vrei un Volkswagen? Pe Lajumate.ro găsești peste 15.000 de oferte cu VW de vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Alianță între Uber și Mercedes! Uite ce acord au încheiat cele două companii... Alege o mașină de cursă lungă! Uite cum poți să faci asta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x