Antena Căutare

Cum să ai o mașină întreținută în 5 pași simpli!

După ce ți-ai cumpărat o mașină nouă sau la mâna a doua, trebuie să acorzi atenție întreținerii autoturismului. Iată 5 pași simpli care te vor ajuta să ai grijă de mașina ta:

După ce ți-ai cumpărat o mașină nouă sau la mâna a doua, trebuie să acorzi atenție întreținerii autoturismului. Iată 5 pași simpli care te vor ajuta să ai grijă de mașina ta:

1. Alege cu grijă piesele de schimb

Pentru întreținerea mașinii tale trebuie realizată o verificare și o identificare corectă a pieselor de schimb necesare. Pe piața auto sunt multe oferte cu piese ieftine, care de cele mai multe ori sunt realizate din materiale slab calitativ și care pot afecta performanțele mașinii. Totuși, chiar și atunci când alegi piese de la un producător consacrat este necesară o atenție sporită pentru ca acestea să nu fie contrafăcute și să pună în pericol siguranța vehiculului și a utilizatorilor acestuia.

2. Caută piesele auto rare online

Mulți posesori de automobile sunt încă obișnuiți să caute piesele necesare în clasicele magazine stradale. Cand vine vorba de o piesă rară sau de mărci de automobile mai puțin populare la noi în Români, procurarea unei astfel de piese devine o misiune grea care se traduce prin timp pierdut, drumuri inutile si un preț nejustificat de mare.

O alternativă rapidă și eficientă este cererea unei oferte la un magazin online care. pe baza seriei de caroserie a mașinii, identifică și oferă în cel mai scurt timp varianta optimă reparația mașinii.

3. Există piese auto care trebuie schimbate cu regularitate

Aceste consumabile trebuie verificate și înlocuite obligatoriu, la un anumit număr de kilometrii sau la anumite perioade de timp.

4. Apelează la service-uri auto de încredere

Este foarte important să realizezi o cercetare atentă a pieței pentru a întocmi o listă de servic-uri care au personal calificat si experiență, dotat cu echipamente si utilaje necesare realizării unei lucrări de înaltă calitate. Doar în acest fel vei avea garanția că serviciile oferite nu riscă să afecteze vehiculul.

5. Respectă părerea experților în domeniu

Indiferent de vechimea mașinii sau starea ei tehnică, atunci când apare o avarie este bine să ceri și opinia unor specialiști.Aceștia te vor ajuta să identifici cea mai potrivită soluție pentru problema mașinii tale.

Dacă ești în căutarea unei mașini, intră pe CarZZ.ro, ai peste 78.000 de anunțuri din care poți alege.

Top SUV-uri de oraș... Gândește-te bine înainte să cumperi un automobil! Care sunt avantajele unei mașini cu tracțiune spate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x