Antena Căutare

Dacia Duster, transformată în mașină de lux. Preț și motorizări în 2019

Dacia Duster, devenită populară nu doar în România, ci și peste hotare, vine în 2019 cu motorizări noi. Pornind de noul model Dacia Duster, o firmă de tuning a transformat SUV-ul într-un autoturism de lux.

Dacia Duster, transformată în mașină de lux. Preț și motorizări în 2019 Galerie
Dacia Duster 2019

Dacia Duster, devenită populară nu doar în România, ci și peste hotare, vine în 2019 cu motorizări noi. Pornind de noul model Dacia Duster, o firmă de tuning a transformat SUV-ul într-un autoturism de lux.

O casă de tuning din India a modificat SUV-ul Dacia Duster până l-a făcut de nerecunoscut, pentru a-l scoate la vânzare. Modelul Dacia Duster a primit un design total diferit de cel original și un interior de lux.

Toată mașina a fost îmbrăcată într-un autocolant negru mat, care îi schimbă radical imaginea.

Dacia Duster, transformată în mașină de lux. Preț și motorizări în 2019

Dacia Duster de lux

Dacia Duster 2019, preț și motorizări

Gama Dacia Duster s-a îmbogățit în 2019 cu o nouă versiune de motorizare pe benzină. Este vorba de propulsorul 1.3 TCe, disponibil în două variante de putere, de 130 CP și 150 CP.

Rezultat al colaborării dintre Alianța Renault Nissan Mitsubishi și Daimler, acest motor a fost prezentat în premieră pe gama Dacia Duster în Octombrie 2018, cu ocazia Salonului Auto de la Paris. Noul propulsor turbo cu injecție directă integrează un filtru de particule (GPF) care promite să asigure reducerea semnificativă a emisiilor poluante.

Beneficiind de un bloc motor din aluminiu și de o tehnologie inovatoare pentru tratamentul de suprafață al interiorului cilindrilor, reprezentanții Dacia susțin că motorul 1.3 TCe al Dacia Duster 2019 oferă performanțe superioare în materie de putere și cuplu, asigurând astfel un plus de confort în exploatare.

Dacia Duster, transformată în mașină de lux. Preț și motorizări în 2019

Dacia Duster 2019

Noua motorizare Dacia Duster este disponibilă în România, începând din data de 30 ianuarie 2019, pe versiunile de echipare Comfort și Prestige, exclusiv în configurația de tracțiune 4x2.

Prețuri Dacia Duster 2019

Prețurile pentru modelele Dacia Duster în 2019 variază între 15.250 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Dacia Duster Comfort, cu motorul 1.3 TCe de 130 CP și 17.500 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Dacia Duster Prestige cu jante din aluminiu de 17” echipată cu motorul 1.3 TCe de 150 CP.

Deschiderea comenzilor pentru varianta Dacia Duster 4x4 echipată cu acest motor va avea loc în a doua jumătate a anului 2019.

(!) Dacia Duster, preț prin programul Rabla 2019

Prețul pentru Dacia Duster în programul Rabla 2019 este de 13.430 de euro, în versiunea diesel dci 115 cp 2WD.

Dotările Dacia Duster în versiunea pentru Rabla 2019 sunt următoarele: ESP+ASR, limitator de viteză, computer de bord, închidere centralizată, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri și senzor de lumina.

Citește și: Oferte Rabla 2019. Cele mai ieftine mașini noi pe care le poți cumpăra prin programul Rabla

Dacia a lansat seria limitată transversală Techroad, disponibilă și pe Dacia Duster

Dacia a plansat, de curând, pe piața România o nouă serie limitată transversală, disponibilă pe modelele Sandero, Logan, Logan MCV, Duster, Lodgy și Dokker. Intitulată Techroad, aceasta se remarcă prin elemente noi de design și o serie de dotări noi.

Seria limitată se distinge la exterior prin noile culori Rouge Fusion și Gris Highland, precum și prin noile modele de jante, din oțel sau aluminiu, în funcție de model. O nouă schimbare de design este oferită de carcasele oglinzilor retrovizoare, de culoare negru lucios, cu o dungă mediană roșie.

Alături de dotările de serie, SL Techroad propune ȋn plus:

  • sistemul multimedia Media NAV (pentru Logan, Lodgy, Duster și Dokker)
  • camera video pentru parcarea cu spatele (pentru Logan, Logan MCV si Sandero)
  • sistemul Cruise Control (pentru Logan)
  • volanul si ornamentul schimbătorului de viteze îmbrăcate in piele (pentru Duster)

Dacia Duster, transformată în papamobil

Papa Francisc ar urma să folosească, în vizita în România, un papamobil care are la bază un model Dacia Duster. Maşina va fi modificată special pentru ca Sfântul Părinte pentru a putea saluta mulţimea stând în picioare.

Unele surse susţin că o astfel de maşină va folosi Papa Francisc pentru a ajunge la Cotroceni după aterizarea la Bucureşti. De fapt va fi vorba de două maşini identice, una fiind de rezervă aşa cum se obişnuieşte în cazul coloanelor oficiale de grad 0. Unele surse susţin că după ce vor fi folosite în România, cele două maşini special adaptate pentru această vizită vor pleca spre Vatican.

Surse foto: autoexpert.ro, dacia.ro

Cât costă școala de șoferi în 2019. Prețuri pentru fiecare categorie de permis auto... Cele mai bune mașini de familie in 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x