Antena Căutare

Drive Test: Renault Megane Coupe

Niciodata un Megane nu a aratat atat de bine ca acela in varianta Coupe. O masina rigida, facuta parca pentru placerea de a conduce in exterior.

Si cand zicem exterior, ne gandim in primul rand in exteriorul oraselor si in al doilea rand in... exteriorul tarii noastre. In traficul urban, Coupe-ul iti ofera satisfactii, insa consumul cam sare calul. Este si normal. Te afli la volanul unei masini sport si nu iti poti infrange tendinta de a face liniute intre "semafoare".

Prins in trafic, incepi sa explorezi optiunile de la bord. Sunt suficient de multe. Noi am testat varianta Privilege, cea mai complexa, dotata cu o gramada de airbaguri si de functii de siguranta (ESP, AFU etc). Finisajele de la interior si spatiu - alte doua atuuri importante.

2010/10/23//130721-interior.jpg

In exterior, masinuta toarce linistita si este partenerul perfect pentru un drum lung. Motorul toarce odihnitor si cu toate acestea simti ca la o adica se poate enerva pe partenerul din fata care se misca prea incet; cutia de viteze este extrem de precisa, stabilitatea de invidiat. Si, in plus, acea rigiditate specifica volumelor coupe care te fac sa te simti una cu masina.

Noi am testat:
● Motorizare: 1,9 dCi/130 CP
● Viteza maxima: 210 km/h
● Cutie manuala 6+1
● Consum 6,2/4,4/5,1 l

Citeste si jurnalul.ro!


Chevrolet Volt, Nissan Leaf si Ford Fiesta, finaliste la masina "verde" a anului 2011... Honda recheama 528.000 de masini pentru probleme la frane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x