Antena Căutare

Drive Test: Volkswagen Jetta 1.2 TSI

Ooau! Daca dupa vechiul VW Jetta intorceai capul pe strada, dupa actualul (sau „actuala" Jetta, cum preferi) nu o sa te poti abtine si vei fluiera. Golaneste chiar.

La interior - no news, good news. O mare parte a familiei Volkswagen se invarte sub variatiuni ale aceleiasi planse de bord, asa ca nu iti va fi greu sa gasesti ceea ce cauti.

Pentru fanii cailor putere, o veste proasta. La ce bijuterie de motor este echipata motorizarea noastra, 105 cai sunt suficienti. Jetta se „bate" cu motorizari mai puternice si le face fata - si aici vorbim atat despre accelaratii, cat si despre cifre de consum. TSI uber alles! Ce-i drept, nu am umplut portbagajul, nu ne-am luat toata familia cu catel si purcel... asa ca, sub rezerva unei masini in care se afla o singura persoana, prima impresie este favorabila.

O singura carcotire avem, si ea se refera la pret. „Cum atat de mult un motor de 1.2?" ar fi reactia standard... Raspunsul este da. Iar argumentul este: „da, pentru ca in acesti bani face ce face un motor mai mare".

Masina testata

Motorizare: 1.2L/105 CP
Acceleratie: 0-100 km/h: 10,9 s
Viteza maxima: 190 km
Cutie: 4,9/5,7/7,1

Citeste si Jurnalul National!

Foto: blogcdn.com

Mercedes GLK - mini SUV-ul de 224 cai putere... VIDEO! Supermasini la superoferte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x