Antena Căutare

Eleganta feroce: BMW Gran Coupe Concept

Linii aristocrate si confort sau rafinament si agresivitate? Sau, de ce nu, toate la un loc? Urmand exemplul celor de la Mercedes si Audi, conceptul BMW GCC incearca sa-si faca si el loc in aceasta lume a coupe-urilor in patru usi.

Intemeietorul acestei nise premium a fost Mercedes-ul CLS, model ce a facut adevarate ravagii acum cativa ani. Cei de la Aston Martin si Porsche au plusat cu Rapide si Panamera. Iar Volkswagen a intrat si el in joc cu Passat CC, dar in "liga mica". Apoi, recent, Audi a anuntat si el coupe-ul in patru usi A7.

Prin urmare, cum BMW nu se putea lasa mai prejos, bavarezii au iesit la rampa cu Gran Coupe Concept, o masina ce imbina exclusivitatea unui GT (Gran Turismo), cu fascinatia unui model super-sport.

Reteta agresivitatii rafinate? Botul de rechin plonajat, liniile fluide, blocurile optice cu tehnologie LED, un acoperis jos si, nu in ultimul rand, portierele cu geamuri fara rame. De asemenea, proportiile GCC-ului sunt impresionante, ceea ce tradeaza utilizarea platformei tehnice de la Seria 7. Interesant!

Mai mult, surse apropiate constructorului german au declarat ca prototipul ar avea deja unda verde pentru a intra in productie. Si se vehiculeaza si un nume: "Seria 6 Gran Coupe".

Germania: Opel Corsa „Football Championship Edition”... VIDEO / Mercedes-Benz CLK-GTR, o legenda vie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x