Antena Căutare

FOTO! Audi A8L Security: 2 tone de blindaj si 500 CP

Sa spunem ca esti genul extravagant, ale carui drumuri sunt deschise de coloane oficiale, si care isi petece diminetile citindu-si corespondenta cu Casa Alba. Ei bine, pe langa tonele de plictiseala pe care le primesti la pachet cu asta, s-ar putea ca unoeri sa ai nevoie de o masina blindata, si nu de una care sa arate ca un frigider. Dictatorul din tine merita ceva special, asa ca urmatoarea ta vacanta in Irak ar putea sa decurga foarte bine, datorita noului Audi A8L Security.

Pentru un neinitiat, limuzina de 5,27 metri nu are nimic de ascuns, iar asta, datorita celor de la fabrica din Neckarsulm, unde folosirea telefonul mobil este strict interzisa, din motive de securitate.

Singurul indiciu al celor aproape doua tone de blindaj adaugate sunt pneurile groase, ce pot rula la presiune scazuta, cu o viteza de pana la 80 de km/h.

Siguranta pasagerilor este asigurata de o celula speciala, precum si de panourile speciale ale caroseriei si de geamurile securizate.

Sub capota, motorul W12 de 6,3 litri si 500 CP isi face treaba gafaind, dar reuseste sa scoata o viteza maxima de 210 km/h si un demaraj de la 0 la 100 de km/h de doar 7,1 secunde.

In timpul acesta, suveranul de pe bancheta din spate se poate bucura sistemul de sunet Bose, precum si de conexiunea rapida la Internet.

Asa cum era de asteptat, consumul lui A8L Security ajunge la 13,5 l/100 de km, dar din moment ce ai un asemenea Audi, ar trebui sa te lauzi si cu propriul camp petrolier.

Sursa: TOP GEAR

Citroen C4 Picasso si C5 Facelift, disponibile si in Romania... VIDEO! SWINGZ, super-motocicleta electrica!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x