Antena Căutare

FOTO! O limuzina are in interior o bicicleta de fitness

O limuzina construita in Statele Unite are o multime de dotari de ultima generatie, dar si o bicicleta de fitness, informeaza Daily Mail.

Autoturismul Cadillac Escalade ESV a fost modificat si transformat intr-o limuzina de lux. Aceasta are un bar, ecrane HD de mari dimensiuni, sistem de sunet profesionist si internet wireless.

In interior exista si o bicicleta de fitness care poate fi folosita stand pe unul dintre scaunele de piele ale autovehiculului. La cererea speciala a milionarilor pentru care a fost construita masina poate fi blindata.

In functie de doatri, autoturismul poate costa intre 83.500 si 161.000 de mii de lire.

Compania care a produs-o o promoveaza ca fiind o masina care le permite celor care se deplaseaza cu ea sa valorifice fiecare moment al calatoriei si sa fie in permanenta in contact cu partenerii de afaceri.

Foto: Becker Automotive Designs

Politia din Dubai va licita un Ferrari Enzo abandonat... Dacia a inregistrat o crestere a afacerilor cu 15,5% in 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x