Antena Căutare

FOTO-Spion: Noul BMW Seria 3 Coupe

Nici nu a trecut bine emotia lansarii celei de-a sasea generatii BMW Seria 3 (F30), ca paparazzi au suprins in teste versiunea Coupe.

Imaginile demonstreaza ca cei de la BMW au pastrat reteta, coupe-ul urmarind liniile de design ale versiunii sedan. Iar capota curbata, consolele fata scurte, ampatamentul lung si habitaclul amplasat spre spate permit noului BMW Seria 3 Coupe sa proiecteze alura dinamica specifica BMW intr-o forma si mai concentrata.

Evident, in spate, pavilionul plonjeaza "spectaculos" spre capacul portbagajului, dar se observa totusi o usoara crestere a spatiului locurilor din spate, fata de actualul model. Si normal, daca avem in vedere ca cea de-a sasea generatie Seria 3 Sedan a crescut si el cu cativa centimetri buni.

Pe partea tehnica, deocamdata nu se cunosc prea multe detalii. Dar e usor de anticipat ca si pe versiunea in doua usi se vor regasi cele patru motoare de la Sedan: 328i (motor de 2.0 litri TwinPower Turbo / 245 CP), 335i (motor de 3.0 litri TwinPower Turbo / 302 CP) si 320d in doua versiuni, de 163 si, respectiv, 184 CP. Alte propulsoare vor completa gama ulterior.

Foto: AutoCar

Lexus CT200h, mai F-Sport... Un Ford Focus RS500 in mainile lui Tanner Foust. Ferrari, pazea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x