Antena Căutare

Iată care sunt vedetele pieței auto în 2017. O să ai parte de câteva surprize

Anul 2017 a fost bun atât pentru dealerii români de mașini cât și pentru clienții care au în plan o viitoare achiziții. Câteva zeci de noi modele, unele dintre ele spectaculoase din punctul de vedere al designului, dar şi al echipamentelor puse la dispoziţia şoferului, sunt gata să debuteze pe piaţa autohtonă.

Anul 2017 a fost bun atât pentru dealerii români de mașini cât și pentru clienții care au în plan o viitoare achiziții. Câteva zeci de noi modele, unele dintre ele spectaculoase din punctul de vedere al designului, dar şi al echipamentelor puse la dispoziţia şoferului, sunt gata să debuteze pe piaţa autohtonă.

Vedetele pieţei auto de la noi se încadrează în direcţiile principale ale întregii industrii auto având propulsoare tot mai eficiente, o conectivitate crescută şi chiar componente avansate de conducere autonomă.

Specialiștii remarcă o accelerare a „SUV-izării“, care are la bază, ideea că un astfel de vehicul este mult mai sigur şi potent, cât şi direcţia trasată de producătorii conştienţi că astfel pot obţine mai mulţi bani pentru un produs aproape identic cu un hatchback sau un break. În România, acest curent este subliniat de lansările unei noi generaţii Dacia Duster şi a mult-aşteptatului Ford EcoSport.

Primul trimestru al anului 2017 a început în forţă cu lansări ale unor modele cu o mare priză la public. Încă din ianuarie, românii vor face cunoştinţă cu un nou Citroen C3 - o maşină de oraş destul de apreciată la noi -, dar şi cu o nouă generaţie Hyundai i30 cu un design modificat, motoare eficiente şi o conectivitate de top.

Vezi cele mai noi anunțuri cu Citroen de vânzare pe CarZZ.ro.

Tot în ianuarie s-au lansat în România Citroen Spacetourer şi Peugeot Traveller. Apoi, în februarie, a început ofensiva BMW, producător a lasnsat mai întâi o nouă Serie 5 căreia i s-au adăugat în martie variantele 520d EfficientDynamics şi plug-in hybrid, dar şi variantele Coupe Cabriolet şi Gran Coupe ale Seriei 4.

Peugeot, Renault şi Skoda sunt principalele mărci care au prezentat noi modele în al doilea trimestru al anului. Astfel, în mai şi iunie au sosit la noi SUV-ul Peugeot 5008 şi facelift-ul compactei 308. Tot atunci, Renault a prezentat modelul Koleos şi un facelift pentru Captur, iar Skoda a venit cu Kodiaq şi variante modernizate ale modelelor Rapid şi Citigo.

Alte modele importante pentru perioada aprilie - iunie 2017 sunt Ford EcoSport, Honda Civic Hatchback şi Sedan, Hyundai Ioniq, Mazda MX-5 RF, Fiat 124 Spider, Fiat Tipo Station Wagon, BMW Seria 5 Touring şi MINI Countryman plug-in hybrid.

Mașina pe care tu o cauți este deja pe CarZZ.ro, răsfoiește cele peste 70.000 de oferte.

Veste nu tocmai bună pentru șoferi! Carburanții se scumpesc în perioada următoare! Cât vom da pentru litrul de benzină... Atenție, șoferi! Societățile de asigurare au anunțat că se modifică tarifele RCA de luna viitoare! Cât vom scoate din bu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x