Antena Căutare

MF3 Roadster, celebrat prin Final Edition

Dupa 18 ani de productie, Wiesmann MF3 Roadster iese la pensie. Totusi, acest moment este marcat intr-un mod aparte, pentru ca la Salonul Auto de la Frankfurt a fost prezentata o editie speciala, botezata adevarat, dar cam sinistru - Final Edition – care a fost realizata printr-o colaborare cu niste specialisti din lumea modei, de la casa Sieger.

Wiesmann MF3 Roadster de la Sieger este disponibil in 18 culori, nu doar pentru exterior.

Interiorul a fost si el decorat cu piele in tot felul de culori tipatoare. Daca iti plac sau nu, te vei decide dupa ce te vei uita la fotografiile de mai jos, dar pana atunci, poate crezi ca ar trebui sa ne oprim putin asupra altui aspect, mai barbatesc.

De exemplu, sub capota se afla un motor de 3.2 litri cu sase cilindri, care este capabil sa livreze 338 CP si 365 Nm. Acesta poate fi cuplat la o cutie de viteze manuala cu cinci sau sase trepte, dar optional se poate alege si o cutie SMG cu sase trepte.

Cu ajutorul acesteia, MF3 Roadster va fi in stare sa faca un sprint de la 0 la 100 km/h in 4,9 secunde si sa atinga o viteza maxima de aproximativ 255 km/h. Asta se intampla indiferent de combinatia de culori.

Nu rata galeria foto de mai jos, preluata de pe topgear.ro!

sursa: topgear

Made in China, episod nou... Ferrari FF, lansat in Romania. Sase romani l-au comandat deja!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x