Antena Căutare

Ministerul Mediului amana Programul Rabla

In urma cu doar cateva zile va anuntam de vestile bune prezentate de ministrul Daniel Constantin in legatura cu demararea Programului Rabla incepand cu data de 24 aprilie. Ei bine, acea declaratie a fost si ultima pe care Daniel Constantin a dat-o din functia de ministru, atributie care i-a fost luata de reprezentantii guvernarii PSD-ALDE in urma unor jocuri de culise interne.

Nu stim daca aceasta miscare de functii are vreo legatura cu ceea ce se intampla acum, insa stim ca editia din acest an a Programului Rabla a fost amanata. Anuntul a fost facut ieri de noul ministru Gratiela Gavrilescu, care a declarat ca Programul va incepe in cele din urma in jurul datei de 10 mai. Din pacate, data pe care aceasta a inaintat-o nu este una sigura, pentru momentul acesta neexistand un calendar clar al felului in care va functiona Programul.

Insa, declaratia pe care a dat-o Gratiela Gavrilescu contine si o promisiune adresata tuturor romanilor care au o masina mai veche de zece ani, conform careia Ministerul se angajeaza asupra faptului ca atat Programul Rabla Clasic, cat si Programul Rabla Plus vor debuta in acest an in aceeasi data.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Asa iti alegi cei mai buni pantofi pentru condus... Primele detalii despre noua generatie Ford Focus ST...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x