Antena Căutare

Opel aduce la IAA "moto-masina" de 1€... per kilometru

Opel are toate premisele sa devina atractia celei de-a 64-a editii a Salonului Auto de la Frankfurt (IAA), cu un vehicul full-electric ce poate fi condus de la 16 ani cu un cost de numai 1 euro per kilometru (!).

Conceptul RAK deschide un nou capitol in mobilitatea electrica si extinde rolul de pionier al constructorului german in ceea ce priveste sistemele alternative de propulsie.

Cifrele cheie in cazul acestui autovehicul: parcurgerea a 100 de kilometri pentru numai un euro, o treime din greutatea unei masini mici obisnuite si o viteza maxima de 120 km/h.

Inspirat din sucesul modelului Ampera, conceptul revolutionar pune bazele unei noi clase de vehicule usoare electrice cu zero emisii.

Tandemul cu doua locuri are potential de productie si ar fi accesibil si clientilor mai tineri. Acestia ar putea incepe sa conduca de la 16 ani o versiune limitata la viteza maxima de 45 km/h.

Necesarul de energie este de zece ori mai redus decat in cazul unei masini mici, iar costurile cu energia de doar un euro pentru 100 km, ajuta atat mediul inconjurator, cat si bugetul personal.

FOTO! BMW M3 tunat pentru curse... FOTO-Teaser: Toyota Avensis facelift...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x