Antena Căutare

Peugeot a cumpărat marca Opel, un jucător important pe piața auto. Se vorbește de o sumă uriașă!

Achiziționarea mărcilor Opel și Vauxhall în data de 6 martie de către Peugeot a fost o mișcare foarte importantă în domeniul auto din ultimii ani. Se vehiculează o sumă de 2.2 miliarde de euro plătită către General Motors, un uriaș pe piața auto.

Achiziționarea mărcilor Opel și Vauxhall în data de 6 martie de către Peugeot a fost o mișcare foarte importantă în domeniul auto din ultimii ani.

Se vehiculează o sumă de 2.2 miliarde de euro plătită către General Motors, un uriaș pe piața auto.

În acest fel a luat naștere o nouă entitate care are de acum 17% din cota de piata datorita celor 5 marci bine implementate: Peugeot, Citroen, DS, Opel si Vauxhall.

Urmează prezentarea unei strategii de pozitionare și vânzare în viitorul apropiat, plan dezvoltat de conducerea celor doua mărci, Opel si Vauxhall, împreună cu PSA.

Pe CarZZ.ro găsești peste 9.000 de anunțuri cu mașini Opel scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Marca Opel a avut un traseu dificil în ultima perioadă, iar in ultimii ani a înregistrat creșteri ale vânzărilor. Însă nu suficient încât brandul să devină o marcă de succes, care să aducă profit.

Se preconizează ca, odată cu implicarea francezilor, gama de automobile sa fie mai bogată, motoarele sa fie mai fiabile, iar vânzările să explodeze, readucând Opel acolo unde îi este locul: în topul celor mai bune mașini din lume.

Vezi cele mai noi oferte cu mașini Peugeot scoase la vânzare pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Noul SUV marca Volvo va fi cea mai sigură mașină din această clasă... A explodat numărul mașinilor second hand! Vezi care sunt mărcile preferate ale românilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x