Antena Căutare

Porsche Panamera, acum si diesel economicos

Nemtii au anuntat ca vor lansa pe piata, in luna august, o versiune diesel a coupe-ului in patru portiere, Panamera. Motorizarea folosita va fi un V6 TDI de 3.0 litri modificat, cu tehnologie common rail cu injectie directa si turbosuflante cu geometrie variabila. Puterea – transferata doar pe puntea spate – va fi de 250 CP, iar cuplul maxim de 550 Nm. Motorul va fi ajutat de transmisia Tiptronic S in opt trepte, iar sistemul start/stop nu va lipsi nici el.

Cu pneuri normale, consumul inregistrat este de 6,5 l/100km, iar daca optezi pentru pneurile cu rezistenta scazuta la rulare, vei mai econimisi cam o cana de motorina pentru fiecare suta de kilometri parcursa.

Asadar, cu un consum de 6,3 litri la suta, si cu un rezervor de 80 de litri, Panamera iti garanteaza o autonomie de aproximativ 1200 de kilometri.

Cu emisii care nu depasesc 172g/km CO2, o acceleratie 0-100 de 6,8 secunde, si o viteza maxima de 242 km/h, Panamera suna ca o oferta foarte buna, preturile pornind de la 80.000 de euro.

Sincer, nu prea ai ce sa-i reprosezi. Dar, totusi, baietii din Stuttgart au uitat ca numele sub care vand masini este Porsche. Si ca masina asta deja are 2 portiere in plus. Acum, o fac si diesel? Ne intrebam ce mai urmeaza: scaune flausate?

Sursa: Top Gear

Rezultate ADAC: BMW si MINI, in topul fiabilitatii... Audi pregateste un Q5 Cross Cabrio?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x