Antena Căutare

Primăria vrea să fluidizeze traficul din Capitală! Iată ce soluții sunt posibile

Primarul capitalei a pregătit soluții pentru a rezolva problemele de trafic din București. Scopul este de a eficientiza funcționarea sistemului de transport în comun. Iată care sunt acestea:

Primarul Capitalei a pregătit soluții pentru a rezolva problemele de trafic din București. Scopul este de a eficientiza funcționarea sistemului de transport în comun. Iată care sunt acestea:

Alături de crearea de benzi dedicate în tot orașul pentru mijloacele de transport, Primăria are în plan construcția de parcări la intrările în orașe, dar și refacerea sistemului inteligent de semaforizare care nu funcționează în parametri în acest moment.

Una dintre soluțiile de viitor ale primăriei este aceea de a crea benzi dedicate pentru mijloacele de transport în comun. Deși implementarea este dificilă și poate aduce probleme pe anumite artere înguste, planul este deja pus la punct și este gata pentru implementare.

După implementarea sistemului de bandă unică în întreaga capitală, tot mai mulţi bucureşteni vor renunţa măcar câteva zile pe săptămână la autoturismul personal şi vor urca în autobuzele RATB pentru a folosi banda unică implementată în capitală.

Dacă vrei să-ți cumperi o mașină, pe CarZZ.ro ai peste 80.000 de anunțuri din care poți alege.

Totul despre noul Honda Civic!... Nissan Micra- o mașină cu personalitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x