Antena Căutare

Range Rover alb, pe genul Vatican

Intre o partida de golf pe Olimpia Fields si o noapte de pomina in cazinoul din Luxor, Las Vegas, trebuie sa te misti rapid, dar, mai presus de orice, cu stil. Se pare ca ambele cerinte au lipsit cu desavarsire din mintea celor de la Design Q.



Rolul creatiei lor este acela de a le asigura pasagerilor relaxare, in cel mai exclusivist mod, insa, odata coborati din masina, ar face bine sa-si traga pe cap o cagula sau o punga de hartie, pentru ca, la cum arata acest Range Rover, toti isi vor pune intrebari cu privire la originea sociala a posesorului.

Nu vorbim aici de culoare, un adevarat must-have in zilele astea, pentru orice masina care depaseste lungimea de 4 metri, ci de elementele total neinspirate, precum "cocoasa" de deasupra locurilor pasagerilor sau usile din spate, cu deschidere verticala.

Dar sa nu fim neintelegatori, fara toate acestea, masina nu ar fi fost un private jet de uscat, asa cum l-au vrut creatorii sai. Daca acoperisul suprainaltat are rolul de a oferi mai mult loc pentru capetele incoronate care se vor relaxa pe banceta din spate, usa recreeaza modul de acces intr-o aeronava, fiind prezente chiar si scarile de acces.

La interior vor fi disponibile scaune de tip fotoliu, umidificator de trabucuri, frapiera, mini-spa si un sistem multimedia. Daca se mai straduiau putin, britanicii ar fi putut sa face Range Rover-ul submarin, dar ar fi fost niste probleme legale cu arsenalul nuclear.

sursa: topgear.ro

ZiL, marca preferata de nomenclatura sovietica, renaste... Tuning japonez de la Wald pentru Mercedes E Class...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x