Antena Căutare

Rent a car ia amploare în România

Serviciile de rent a car au devenit varianta perfectă pentru mobilitate maximă, la costuri deloc mari, într-un oraș aglomerat cum este Bucureștiul. Evident, cei care au implementat această modă sunt străinii sau românii veniți de peste hotare, care nu dețin o mașină și aleg acest serviciu.

Serviciile de rent a car au devenit varianta perfectă pentru mobilitate maximă, la costuri deloc mari, într-un oraș aglomerat cum este Bucureștiul. Evident, cei care au implementat această modă sunt străinii sau românii veniți de peste hotare, care nu dețin o mașină și aleg acest serviciu.

Astfel, companiile care oferă mașini de închiriat au pregătit oferte speciale și facilități premium, dar și costuri relativ reduse. Cele mai multe mașini de tipul rent-a-car se pot ridica din zona aeroportului, directorii companiilor care oferă acest serviciu în Romania precizând că un procent de circa 60-70% din totalul clienților lor închiriază mașina în aeroporturile din România.

De exemplu, din zona Otopeni se înregistrează o cifră neoficială de aproximativa 200 de închirieri de autovehicule pe zi.

Serviciile de rent-a-car pornesc de la prețuri de 70-90 de lei pe zi, și pot urca pentru mașini medii la 300-450 lei / zi și până la 1200 – 1500 lei / zi pentru autoturismele de lux.

Dacă vrei să închiriezi o mașină, pe Lajumate.ro găsești peste 5.500 de anunțuri din care poți alege.

Anvelope de iarnă, de vară sau pentru toate anotimpurile? Vezi ce să alegi!... Alianță între Uber și Mercedes! Uite ce acord au încheiat cele două companii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x