Antena Căutare

Rentează sau nu să îți cumperi mașina de la un dealer?

Știați că puteți cumpăra un autoturism second-hand de la un dealer? Această opțiune vine însoțită de anumite avantaje. Iată care sunt acestea:

Știați că puteți cumpăra un autoturism second-hand de la un dealer? Această opțiune vine însoțită de anumite avantaje. Iată care sunt acestea:

Dacă alegi să cumperi o mașină la mâna a doua de la un dealer vei avea parte de o anumită siguranță a achiziției și vei cunoaște proveniența autoturismului.

Costurile vor fi mai ridicate, însă nu exagerate. Aceste autoturisme au avantajul că vechimea este cuprinsă între 6 luni și 5 ani, precum și rulaje reale între 6.000 km și 120.000 km. În acest fel vei sta liniștit că mașina sigur nu a fost furată, iar rulajul nu a fost modificat.

Înainte de a fi scoase la vânzare aceste exemplare sunt verificate complet din punct de vedere tehnic, nu cum se practică pe piața liberă.

Aceste mașini vin însoțite și de garanție plus servicii de întreținere. Vezi pe CarZZ.ro cele mai noi ofere cu mașini scoase la vânzare din România.

Vezi cum să tractezi corect o mașină!... Care sunt cele mai dorite mașini la mâna a doua?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x