Antena Căutare

Semnul de circulație care-i bagă în ceață pe mulți dintre șoferii români! 80 la sută dintre ei nu știu ce reprezintă asta!

Orice deţinător de permis de conducere care circulă pe drumurile publice, indiferent de ce categorie de permis şi vehicul are, trebuie să cunoască semnificaţia indicatoarelor rutiere, pentru a putea circula în siguranţă pe drumurile publice şi pentru a nu pune în pericol participanţii la trafic

Orice deţinător de permis de conducere care circulă pe drumurile publice, indiferent de ce categorie de permis şi vehicul are, trebuie să cunoască semnificaţia indicatoarelor rutiere, pentru a putea circula în siguranţă pe drumurile publice şi pentru a nu pune în pericol participanţii la trafic.

Numai că mulţi şi-au luat permisul de conducere cu zeci de ani în urmă, iar între timp nu au mai pus mâna nici pe o carte de legislaţie, care s-a schimbat substanţial în ultima vreme, şi nici măcar pe vreo broşură de informare cu privire la noile semne de circulaţie apărute pe drumurile ţării, scrie universulargesean.ro.

„Ciudate”, pentru că sunt foarte noi şi unii şoferi nu le înţeleg, sunt şi indicatoarele de avertizare „Zonă de vânătoare” sau „Zonă de pescuit” – care se amplasează pe drumurile publice din apropierea unor astfel de spaţii, „Acces pe baza de tichet” (foto sus), „Supermarket” sau „Drum aglomerat” ori chiar „Parcare într-o clădire” – care avertizează că în apropiere puteţi găsi o parcare subterană sau la parterul unei construcţii.

Apple nu va mai construi o masina electrica... Conceptul Carpatic reinvie spiritul ARO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x