Antena Căutare

Transbucegi a fost închis pentru reparații, dar unii șoferi au fost lăsaţi să treacă după ce au plătit o sumă modică

În plin sezon turistic, Transbucegiul - singurul drum din Bucegi care face legătura între Sinaia şi Valea Ialomiţei - a fost închis!

În plin sezon turistic, Transbucegiul - singurul drum din Bucegi care face legătura între Sinaia şi Valea Ialomiţei - a fost închis!

Muncitorii au început lucrările pe o porţiune din şosea, fără niciun avertisment. Şi totuşi, unii şoferi au fost lăsaţi să treacă pe unde "nu se trece". După ce au plătit o sumă modică.

În mijlocul verii, drumul care traversează Bucegii, a fost închis pentru lucrări de amenajare şi consolidare. Turiştii care au urcat la cabanele din zonă s-au trezit, la întoarcere, că şoseaua e blocată.

După ce mare parte din zi, maşinile au trecut pe aici, la ceas de seară, maşinile care au vrut să meargă către Valea Ialomiţei sau către staşiunea Sinaia s-au trezit cu drumul blocat de un excavator şi de un morman de pietriş.

Şoferii spun că sunt lăsaţi să treacă, în anumite condiţii. Cât Transbucegiul este închis, şoferii pot să o ia pe varianta Moroieni.

Deşi drumul trebuia să fie închis pentru 4 luni, după tot scandalul iscat, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cel care gestionează lucrările, a decis ca de mâine, circulaţia să fie reluată pe Transbucegi.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Așa se conduce corect o mașină diesel! Cinci sfaturi de la un mecanic auto... Şoferii care vor fi prinşi de poliţişti că depăşesc viteza legală sau încalcă alte reguli de circulaţie vor plăti mai mu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x