Antena Căutare

Un instalator a transformat o tricicleta electrica intr-un monstru pe roti

Sinclair C5 a fost una dintre putinele inventii ale lui Sir Clive Sinclair care a ajuns cunoscuta, insa a fost uitata la scurt timp dupa lansare. Insa tricicleta electrica, ce si-a aflat debutul in anul 1985, avand viteza maxima de 15 mph, si-a regasit perioada de glorie si in prezent, fiind refacuta de un instalator si adusa la un cu totul alt nivel.

Colin Furze, in varsta de 32 de ani, a luat un C5 original si l-a transformat intr-un monstru inalt de 1.5 metri, care poate ajunge la o viteza mai mare de 40 mph.

Entuziastul barbat, care a reparat scutere si biciclete ani la randul, a dat nastere unui gigant pe roti. Cum? Colin Furze a luat inventia lui Sir Sinclair, a adaptat-o unui cadru de motocicltea Honda 1980, iar apoi i-a adaugat roti de cate 60 de centimetri.

"Poate merge destul de repede, dar este destul de infricosator, avand in vedere ca distant fata de pamant nu este chiar una mica", a declarat instalatorul.

Sursa / Foto: Daily Mail

E300 Hybrid - cea mai eficienta masina de lux... S-a inventat volanul cu functie de GPS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x