Antena Căutare

VIDEO! Accident intre Lexus LF-A si un BMW 3

Din ciclul “Ce supercar s-a mai facut praf saptamana asta”, avem o intamplare care, inainte de a fi inedita, este chiar tragica.

Cu siguranta, stii deja despre controversatul supercar al celor de la Lexus, LF-A, cel exorbitant, dar irezistibil. Daca modelul de baza al japonezilor costa 363.000 de euro, lasand in urma majoritatea rivalilor sai, versiunea dopata, LF-A Nurbrgring , ajunge la 430.000 de euro, intrand deja intr-o zona de-a dreptul elitista.

Problema masinii este aceea ca, desi pretul acesteia lasa in urma concurenta, performantele de care dispune, reusesc doar sa tina pasul cu aceasta. E drept, pentru imensa suma de bani pe care viitorii posesori de LF-A Nurburgring Edition trebuie sa o plateasca, primesc in plus un curs de pilotaj, un an de intrare libera pe renumitul circuit si ...o jacheta inscriptionata cu numele masinii. Generozitate tipic japoneza.

2010/06/24//66972-accident.jpg

Pana sa se impuna in fata concurentei, LF-A a reusit sa dea o lovitura sub centura, chiar in sanul companiei, de vreme ce zilele acestea s-a petrecut un accident rutier foarte grav, in care cel mai important pilot de teste al japonezilor, Hiromu Naruse, si-a pierdut viata. Intamplarea a avut loc pe o sosea apropiata de Nurburgring, iar supercarul a intrat in coliziune cu un BMW Seria 3, ai carui pasageri au ajuns la spital, in stare grava.

Vina apartine japonezului, in varsta de 67 de ani, care a patruns pe contrasens chiar in curba. Probabil cauta trasa optima, dar nu acela era locul potrivit pentru asta. Naruse spunea, cu doar cateva zile inainte, ca atunci cand a testat masina la Nardo, in Italia, nu credea ca mai ajunge viu acasa. Nimeni nu-l poate contrazice acum.



Top Gear
Pirelli furnizeaza de la anul cauciucurile in Formula 1... Opel Astra GTC 2011, surprins la teste la Nürburgring...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x