Antena Căutare

VIDEO: Cod Rosu de... adrenalina - Shelby de 1.000 CP!

Codul Galben de ninsoare a creat probleme pe mai multe drumuri din Romania, iar apele involburate ale Tisei i-au determinat pe meteorologi sa anunte Cod Rosu de inundatii. Specialistii in tuning anunta insa ceva si mai "periculos" pentru pasionati: Shelby Code Red, un bolid de 1.000 CP!

Ce inseamna "Cod Rosu"? Un motor de 5.4 litri, supraalimentat cu doua turbine, ce dezvolta nici mai mult, nici mai putin de 1.000 CP. Desi nu a fost comunicat, cuplul trebuie sa fie si el impresionant, iar masina poate atinge o viteza maxima de 322 km/h.

Suficient? Nu. Bolidul este dezvoltat pe baza unui Ford Mustang Shelby Cobra, nume ce creste adrenalina pasionatilor de cai putere numai prin simpla rostire a sa.

De asemenea, specialistii Nelson Racing Engines nu au uitat sa personalizeze discret atat interiorul, cat exteriorul masinii, astfel incat sa nu existe prea multe dubii asupra identitatii "monstrului".

VEZI o sesiune de teste on-road cu Shelby Code Red!

VIDEO! Noi imagini cu BMW Seria 1 M Coupe... FOTO! Noul BMW Seria 1 M - mezinul de 335 CP...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x