Antena Căutare

VIDEO / Porsche GT2 RS scoate huliganul din tine

Supercarurile au capacitatea de a scoate bestia din tine, in asa fel incat, uneori, nu mai se mai poate sti cine se salbaticeste mai tare, soferul sau masina. Atunci cand supercarul este noul Porsche 911 GT2 RS, iar acesta este condus in habitatul sau natural, adica pe o pista de curse, reactiile celui aflat la volan devin foarte asemanatoare cu cele intalnite pe stadioane.



Spotul publicitar al noului GT2 RS prezinta exact genul de comportament descris mai sus, intr-o maniera care sa poata fi digerata chiar si de cei mici. Desi stim cu totii ca numarul injuraturilor cunoscute este invers proportional cu inaintarea in varsta, Porsche a ales sa cenzureze cuvinte mai putin principiale, intr-un mod cu adevarat original.

Adica noi stim foarte bine, inca din gimnaziu, ca orice cuvant care se termina in "ing" nu poate incepe cu binecunoscutele semne de pe tastatura, activate cu Shift.

Ei bine, mintile luminate de la departamentul de creatie nu s-au gandit la un scenariu destul de probabil, care ar genera si mai mult efect. In loc de circuitul sinuos, pe care GT2 RS-ul din reclama isi duce soferul pe culmile extazului, ar putea fi Dealul Negru, cu ospitalierele sale ambuteiaje.

Iar ca tabloul sa fie complet, s-ar mai putea adauga si niste bizoni, echipati corespunzator. Uite-asa, reclama poate fi cu adevarat palpitanta, fara ca masina sa faca un singur drift.

sursa: topgear.ro

Egipt: X-Fighters pe sub “nasul” Sfinxului... Un Cayenne care ne va inghiti pe toti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x