Antena Căutare

VIDEO! Superbus, o modalitate de transport a viitorului

Un fost astronaut olandez, Wubbo Ockels, a creat un mijloc de transport in comun foarte lung si foarte rapid - Superbus, o inventie care este foarte posibil sa se regaseasca pe strazile din viitor, potrivit CNN.

Ockels a declarat ca inventia sa a fost primita cu interes, primind deja comenzi din Las Vegas, Dubai, Abu Dhabi sau Olanda.

Superbusul are o lungime de 15 metri, arata ca o masina, dar se deplaseaza cu viteza unui tren. Viteza maxima constructiva este de 250 km/h, dar se poate deplasa si la viteze normale, adaptate drumurilor din orase.

Designerul Antonia Terzi a realizat un motor electric pentru Superbus. "Deplasarea cu un mijloc de transport in comun trebuie sa fie captivanta. Sa-ti spui 'bine, am masina, dar astazi voi merge cu Superbusul'", a declarat Terzi.

Wubbo Ockels a spus ca a creat Superbusul, pentru ca a vrut ceva sexy, care sa te faca sa te simti puternic cand te afli in vehicul, dar cel mai mult si-a dorit ceva care sa concureze cu o masina.

Vezi si VIDEOCLIPUL de mai jos!

FOTO: swns.com

Shelby GT500CR 900S - visul american... Subaru Impreza WRX STI, mai hardcore ca niciodata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x