Antena Căutare

Vrei o mașină la mâna a doua? Uite ce criterii trebuie să iei în calcul!

Atunci când se hotărăsc să își cumpere un autovehicul, cei mai mulți români aleg un model second-hand, după cum arată studiile de piață. Iată după ce criterii își aleg românii mașinile și câți bani sunt ei dispuși să plătească:

Atunci când se hotărăsc să își cumpere un autovehicul, cei mai mulți români aleg un model second-hand, după cum arată studiile de piață. Iată după ce criterii își aleg românii mașinile și câți bani sunt ei dispuși să plătească:

  • Preț. Cei care caută oferte pică adesea în mirajul unui preț prea mic și achiziționează o mașină cu probleme ascunse. Trebuie să apelezi la service-uri specializate care să îți ofere un raport legat de autovehicul.
  • Studiile arată faptul că cei mai mulți români caută mașini second-hand cu prețuri până în 5.000 de euro, iar pe CarZZ.ro găsești peste 65.500 de oferte care se încadrează acestui criteriu.

  • Spațiu și confort. Pentru o mașină de familie, spațiul și confortul trebuie să primeze. Contează să arate bine și să meargă bine în același timp, dar și întreținerea ei este foarte importantă.
  • Fiabilitate. Cei mai mulți români aleg o mașină second-hand fiabilă pentru că nu își doresc să cheltuiască lunar sume mari de bani pe diferite piese/accesorii pentru autovehicul. Un exemplu de mașină fiabilă este VW Golf.

Dacă te-ai hotărât cum trebuie să fie mașina pe care ți-o dorești, tot ce rămâne de făcut este să arunci o privire pe CarZZ.ro, cel mai mare site auto, cu peste 100.000 de anunțuri.

Vrei să faci o excursie cu mașina prin România? Iată 3 sfaturi de care să ții cont!... Anvelopele all season o soluție pentru anotimpul rece?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x