Antena Căutare

Vrei să împiedici furtul mașinii tale? Vezi cum!

O problemă majoră atât în România cât și la nivel european este furtul de mașini. Iată cum îți poți proteja autoturismul de un asemenea incident:

O problemă majoră atât în România cât și la nivel european este furtul de mașini. Iată cum îți poți proteja autoturismul de un asemenea incident:

  • Nu lăsa motorul pornit atunci când pleci de lângă autoturism

Atunci când alimentezi sau pur și simplu ieși din mașină, nu lăsa motorul pornit. Încuie mașina complet și abia apoi poți pleca.

  • Nu lăsa obiecte prețioase la vedere în mașină

Este foarte important ca în habitaclu să nu existe nimic care ar putea tenta un hoț să spargă mașina. Nici măcar o sacoșă de cumpărături, de exemplu.

  • Alege cu atenție locul unde parchezi mașina

Atunci când nu ești în apropierea casei, ai grijă la zona în care îți lași mașina. Parchează în zone luminate corespunzător, pentru că acest lucru îi va pune pe hoți pe fugă.

  • Ai grijă atunci când ești lovit în împrejurimi ciudate

Aceasta este o tehnică de furt des întâlnită. Ești lovit ușor de o mașină, cobori să verifici pagubele, iar apoi cineva îți fură mașina.

Vezi cele mai noi oferte cu mașini de vânzare pe CarZZ.ro, peste 85.000 de oferte la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Ce trebuie să faci imediat după un accident de mașină? Sigur nu știai toți acești pași!... Ce echipamente opționale poți cumpăra pentru mașina ta?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x