Antena Căutare

Vrei să îți cumperi o mașină de lux? Iată care sunt motivele pentru care mașinile luxoase sunt scumpe

Românii își cumperă mașini de lux la mâna a doua pentru că beneficiază de confort și dotări peste medie, dar nu același lucru se poate spune și despre fiabilitate și costuri de utilizare.

Românii își cumperă mașini de lux la mâna a doua pentru că beneficiază de confort și dotări peste medie, dar nu același lucru se poate spune și despre fiabilitate și costuri de utilizare.

Dacă te-ai plictisit de mașini comune, ca de exemplu vw golf sau dacia logan, și vrei ceva exclusivist atunci poți alege un Audi A4, cutie automată. E bine de știut că dacă ai o mașină luxoasă, șansele să găsești un mecanic priceput la tine în cartier sunt destul de mici. Pentru o astfel de mașină vei fi nevoit să apelezi la un service de renume, specializat, care probabil este și mult mai scump decât cel din cartier.

Pe CarZZ.ro sunt peste 2.800 de oferte cu Audi A4 de vânzare din toată țara la prețuri pentru toate buzunarele.

Dacă îți dorești un interior luxos, din mahon, cu scaune de piele întoarsă atunci trebuie să ști că întreținerea la o astfel de mașină este destul de costisitoare.

De exemplu, o mașină de lux este Lexus, vândută la mâna a doua la un preț accesibil atrage atenția multor cumpărători. Amortizoarele pe față costă în jur de 300 de euro, iar cele pe spate 700 euro, acestea sunt doar câteva costuri infime pentru reparațiile la această mașină.

Vezi pe CarZZ.ro cele mai noi oferte cu mașini marca Lexus de vânzare.

Dacă ai o mașină de vânzare, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe CarZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri gratuite din domeniul auto.

Cadouri perfecte pentru iubitorii de mașini... Ce nu știai despre mașinile automate?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x