Antena Căutare

VW e-Golf primeste un nou design si autonomie marita

VW e-Golf primeste un nou design si autonomie marita
2017 VW E-Golf Facelift | VW

Odata cu lansarea modelului Golf 7 Facelift, germanii de la Volkswagen aduc imbunatatiri si pentru versiunea electrica a lor. Actualizarile modelului e-Golf au fost anuntate anterior, iar acum germanii au dezvaluit in intregime despre ce este vorba. Poate cea mai importanta stire referitoare la e-Golf Facelift este ca autonomia noului model creste de la 190 kilometri la aproape 300 de kilometri, conform standardului european NEDC.

Pentru a mari raza de autonomie, Volkswagen e-Golf vine cu o baterie cu o capacitate mai mare: 35.8 kWh, fata de cei 24,5 kWh oferiti anterior. Daca autonomia anuntata de constructorul german va fi una reala, e-Golf va intra in competitie cu rivali foarte puternici.

Pe langa cele doua modele de la Tesla (Tesla Model S si Model X), care au autonomii de peste 400 de kilometri, e-Golf va concura cu BMW i3, care a anuntat 300 kilometri conform NEDC.

Citeste continuarea articolului pe Cars.ro!

Mercedes-Maybach prezinta noul S650 Cabriolet... Jaguar I-Pace Concept anunta primul model electric al producatorului britanic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x