Antena Căutare

Betty Salam, ireal de sexy în pat, în prag de seară. Fanii au uitat de orice timiditate: „Arată-ne tot, ești cea mai sexy!”

Artista Betty Salam s-a pozat în prag de seară, îmbrăcată sumar.  Fiica manelistului a încins imaginația internauților cu formele sale perfecte! 

Artista Betty Salam s-a pozat în prag de seară, îmbrăcată sumar. Fiica manelistului a încins imaginația internauților cu formele sale perfecte!

Cu forme apetisante și buze voluptoase, cântăreața e mai frumoasă ca oricând! Deși nu are o talie trasă prin inel, Betty este o adolescentă frumoasă, matură. Iar fanii au spirit de observație, trebuie să recunoaștem!

„Arată-ne tot, ești cea mai sexy!”, i-au scris unii internauți. Din păcate pentru admiratori, tânăra are un iubit care o sprijină în tot ceea ce face! De curând, Betty a scos o piesă nouă, „Semne”, care se bucură de un real succes în rândul ascultătorilor.

Vouă vă place Betty?

FOTO: În față-i cochetă, din spate-i starletă! A uitat că nu poartă lenjerie intimă și a oferit o scenă INTERZISĂ MINORI... De ce e interzis să foloseşti cuţitul pe 7 decembrie? Sfânta pe care creștinii o celebrează astăzi e „ocrotitoarea copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x