Antena Căutare

De Black Friday, prețurile de pe Lajumate.ro sunt cu până la 90% mai mici

Black Friday a început deja pe Lajumate.ro. De azi până duminică la miezul nopții vei găsi pe Lajumate.ro oferte la produsele preferate.

Black Friday a început deja pe Lajumate.ro. De azi până duminică la miezul nopții vei găsi pe Lajumate.ro oferte la produsele preferate.

Dacă anii trecuți românii priveau Black Friday-ul ca pe un eveniment exclusiv de reduceri, iată că anul acesta cei mai mulți văd în Black Friday o oportunitate de shopping. Mulți români își cumpără chiar și produse la preț normal, doar pentru a intra în “spiritul cumpărăturilor”.

Vânzătorii de pe Lajumate.ro au redus prețul produselor între 15%-90%. Intră și tu pe Lajumate.ro și convinge-te singur.

O diferență majoră față de anii trecuți va fi dată de numărul mai mare de comenzi realizate de pe telefonul mobil. Pe Lajumate.ro e simplu, descarci aplicația și faci shopping de oriunde din țară. Ofertele de Black Friday sunt disponibile și pentru vânzători. Intră pe Lajumate.ro și în acest weekend, pentru toate pachetele de promovare la jumătate de preț!


Grăbește-te, ofertele de Black Friday sunt valabile doar 3 zile!

E TABELUL pe care ți-l vei salva în calculator! Ghid mărimi încălțăminte, atât în România, cât și în străinătate!... Această femeie a slăbit 362 de kilograme: „Acum mănânc ca să supraviețuiesc. Înainte trăiam ca să mănânc!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x